Restoran Fontana

6 velikih razloga zašto dečiji rođendan slaviti u igraonici

24.05.2018.
6 velikih razloga zašto dečiji rođendan slaviti u igraonici

Da li ste se ikad pitali koje su prednosti proslave dečijeg rođendana u igraonici?

Ukoliko ste tradicionalista i “sam svoj majstor” kada je u pitanju organizovanje dečijih rođendana sigurno ste se zapitali: “Čemu sve te igraonice? Ko uopšte proslavlja dečije rođendane u igraonici? Nije li to pomodarstvo?” Budući da se radi o ”delatnost u ekspanziji”, sigurno imate priliku da ova i slična pitanja postavite sve češće, pogotovo ako je vaš “mali čovek” u uzrastu pogodnom za ovaj vid druženja pa dolazi kući oduševljen animatorima, tortama, balonima pa i samim igraonicama.

Iako bi bilo zanimljivo čuti mišljenje i sud mališana kada je u pitanju ova tema, posmatrano iz roditeljskog ugla stvari stoje ovako:

1. Nema štete u stanu.

Prisećajući se odvaljenih lustera, razbijenih figurica, roditelja koji očajnički pokušavaju da spasu Vilerov goblen ili neku drugu uspomenu, složićete se da su vaši živci i vaše uspomene previsoka cena. Fleke po tepihu i meblu su zagarantovani minimum sa kojim se morate pomiriti u slučaju rođendana kod kuće.

2. Mogućnosti da se deca povrede su znatno manje.

Zamislite fotografiju desetogodišnjeg dečaka zaključanog na mansardi višespratnice… u februaru mesecu… ponavljamo “desetogodišnje dete, zaključano na mansardi…” Igraonice su prostori prilagođeni deci i njihovim potrebama, što znači da nema suvišnih i potencijalno opasnih stvari po njihovo zdravlje i bezbednost.

3. Deca se uče timskom radu i funkcionisanju u grupi.

Deca uživaju u osećaju uspeha kada urade nešto dobro ili pobede u nekoj igri. Treba ih što više podticati na druženje i igru jer time uče mnogo više o sebi i drugima i tako razvijaju socijalne veštine. Igrice koje animatori igraju sa decom su tačno prilagođene njihovom uzrastu, kako bi im održali pažnju, a neretko imaju i edukativan karakter.

4. Deca će uživati.

Ako samo zavirite po forumima ili se posavetujete sa roditeljima koji imaju iskustva sa proslavama rođendana u igaonici i kod kuće, lako ćete videti da preovađuje mišljenje da je igraonica bolje rešenje upravo iz razloga što su i deca zadovoljna.

5. Bićete odmorni i raspoloženi roditelji.

Rođendan je jedan od najvažnijih dana u godini za vašeg mališana. Umesto da dan provedete zavijajući kiflice i ribajući stan, provedite vreme sa vašim malim slavljenikom.

6. Ekonomično je (ne “jeftino”).

Proslava rođendana u igraonici može da bude i ekonomična. Najveći broj igraonica ima različite “pakete “ za proslavu rođendana, pa tako uz kombinaciju sopstvenih “kapaciteta” i opcija koje nude same igraonice većina može da napravi “kombinaciju za svoj džep”.

Ukoliko ste iz Novog Sada i želite da svom mališanu priuštite nezaboravan rođendan, Restoran Fontana je pripremio specijalnu ponudu za proslavu dečijih rođendana, gde pored sjajnog provoda za decu ide i izuzetno povoljna cena za roditelje – znatno povoljnije nego da rođendan slavite u sopstvenoj režiji. S tim u vezi napravili smo paket aranžman za 25 dece (u ponudu uračunat zakup prostora, pozivnice, neograničeni sokovi za decu, pica parče za svako dete, dva animatora, kompletan pribor, karaoke i cd sa fotografijama rođendana). Pozovite i proverite.

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

U Novom Sadu mi je omiljeni restoran Fontana, u centru grada koji je potpuno savršen, sa savršenim ambijentom, a pruža i apartmane za višednevne boravke. Često se dešava da svoje goste, nakog snimanja emisije „Neka pesma kaže“, vodim u ovaj restoran. Preporučujem Fontana šniclu, pohovanu piletinu sa susamon i jabuke u šlafroku

Nataša Ilić