Restoran Fontana

Fruškogorski maraton 2014

25.05.2018.
 Fruškogorski maraton 2014

I ove godine, u organizaciji planinarskog saveza PDS “Železničar”, biće organizovan fruškogorski maraton. Ovaj događaj, 37. po redu, planiran je za 26. i 27. april 2014. godine.

Kao i prethodnih godina start i cilj ovog maratona nalazi se na Popovici (10 km od Novog Sada, 5km od Sremske Kamenice). Pripremljeno je 17 različitih staza različitih dužina i visinskih razlika počevši od najkraće od 10,5 km, sa visinskom razlikom od 456 metara pa do one najduže od 111,151 km sa visinskom razlikom od 4.119 metara. Sve staze su trasirane u brdovitom, šumskom pojasu Fruške gore.

Start maratona je u subotu 26. aprila u 9:00 sati osim za stazu Radosti i zdovoljstva čiji je start u 8:15 sati. Start je iza centralne bine, kao i ranijih godina.
Ono što je bitno za sve ljubitelje maratona je da je straze Ultra plus (od 111,151 km i sa visinskom razlikom od 4.119 m) uvrštena u kvalifikacionu trku za ultra maraton oko Mon Blana (The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc®) i vrednovana sa 3 poena.

Vaše je samo da donesete dobro raspoloženje i želju za boravak u prirodi dok se o vašem smeštaju može pobrinuti restoran sa prenoćištem Fontana. Iskoristite priliku da pored predivne Fruške gore vidite i delić Novog Sada.

Da li ćete i vi učestovovati u ovogodišnjem fruškogorskom maratonu?

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

Vrhunski restoran, odlična bašta čiste sobe, ljubazno osoblje, vrhunska hrana.

Željko