Restoran Fontana

Fruškogorski maraton 2014

25.05.2018.
 Fruškogorski maraton 2014

I ove godine, u organizaciji planinarskog saveza PDS “Železničar”, biće organizovan fruškogorski maraton. Ovaj događaj, 37. po redu, planiran je za 26. i 27. april 2014. godine.

Kao i prethodnih godina start i cilj ovog maratona nalazi se na Popovici (10 km od Novog Sada, 5km od Sremske Kamenice). Pripremljeno je 17 različitih staza različitih dužina i visinskih razlika počevši od najkraće od 10,5 km, sa visinskom razlikom od 456 metara pa do one najduže od 111,151 km sa visinskom razlikom od 4.119 metara. Sve staze su trasirane u brdovitom, šumskom pojasu Fruške gore.

Start maratona je u subotu 26. aprila u 9:00 sati osim za stazu Radosti i zdovoljstva čiji je start u 8:15 sati. Start je iza centralne bine, kao i ranijih godina.
Ono što je bitno za sve ljubitelje maratona je da je straze Ultra plus (od 111,151 km i sa visinskom razlikom od 4.119 m) uvrštena u kvalifikacionu trku za ultra maraton oko Mon Blana (The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc®) i vrednovana sa 3 poena.

Vaše je samo da donesete dobro raspoloženje i želju za boravak u prirodi dok se o vašem smeštaju može pobrinuti restoran sa prenoćištem Fontana. Iskoristite priliku da pored predivne Fruške gore vidite i delić Novog Sada.

Da li ćete i vi učestovovati u ovogodišnjem fruškogorskom maratonu?

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

Congratulations for mr Dragan and his team” I stayed with my family for 2 days in Fontana hotel. Here i had a great experience in which it was shown the professionalism and a great business atitude. In the last day i forgot my package,souvenir package in one shop near the hotel.When i remebered about the package i was already in Romania.I was very upset because i really liked my souvenir and it means very much for me. I called to the hotel where the director mr Dragan,was very nice and kind and went back in the shop after my package.He recover my package and put it in the luggage of one guest from Romania.It was amazing his behaviour,the quick reaction to my request. 10 points for Fontana,a great place for accomodation with very nice people.

Mircea