Restoran Fontana

Kako proslaviti rođendan u Novom Sadu?

31.01.2020.
Kako proslaviti rođendan u Novom Sadu?

Rođendani su u poslednje vreme postali pravi problem roditeljima i deci. Zaista je potrebno dosta vremena, truda da se sve organizuje i ispuni očekivanja kako organizatora tako i gostiju. Očekivanja postaju sve veća i veća jer se sada uglavom prave velike i glamurozne proslave rođendana. Da li je reč o prvom rođendanu, osamnaestom ili nekom drugom veoma je bitno da se organizuje sve do sitnih detalja, da bude na najvišem mogućem nivou, a pošto znamo koliko je to postalo opterećenje mi smo tu da vam pomognemo oko svega. Sigurni smo da ćete kod nas uživati u predivnom ambijentu, odličnoj hrani i atmosferi. 

Odgovarajući prostor

Kada organizujete rođendan pre svega je neophodno naći prostor po vašim merama i željama, a nakon toga idu drugi detalji. Kod prostora je bitno da poseduje dovoljno mesta za vaše goste i potrebe. Bitno je da je otmen i da se prijatno osećate u tom ambijentu. Mesto treba da odgovara za druženje, igru i dobar provod. U zavisnosti koliko imate gostiju birate veličinu prostora, a mi vam nudimo nekoliko ponuda. Tu su naše sale za proslave od kojih jedna može da primi 100 osoba, a druga 170 osoba.

Tu je i „klub Fontana“ kapaciteta 100 gostiju koji je idealan za proslavu rođendana. U letnjim mesecima vašu proslavu možete da organizujete i u letnjoj bašti kapaciteta 120 gostiju. Ukoliko imate goste iz inostranstva ili iz drugih gradova nudimo vam i apartmanski smeštaj. Tako ćete vašim gostima učiniti potpuni ugođaj.

Hrana

Hrana je druga stavka na vašoj listi kada planirate rođendan. To je jedna od najbitnijih stvari na proslavama. Bitno je da je hrana raznovrsna i da je za svačiji ukus. Kod nas možete pronaći razne specijalitete koji su prilagođeni svačijem ukusu i potrebama. Hrana može biti servirana na stolovima ili u vidu švedskog stola. Uživaćete u tradicionalnim jelima pripremljenim sa pažljivo odabranim sastojcima bogatog ukusa. Imamo i veliki izbor pića koja idu uz ovu gastronomsku ponudu.


Dekoracija prostora

Jedan detalj koji je neizostavan u organizaciji rođendana je svakako i dekoracija. Ukoliko pažljivo odaberete lep i otmen ambijent, dekoracija će biti minimalistička i osetiće se rođendanski duh u prostoru. Ukoliko želite dekoraciju koja je pažljivo i sa ukusom birana tu je naš tim iskusnih ljudi koji vam može pomoći da salu za proslavu učinite baš onako kako ste zamislili. Da li su to u pitanju baloni, cveće ili neka šarena dekoracija priznaćete da će uneti posebnu čar u prostor.


Muzika

Dobra muzika je nešto što se najviše pamti na proslavama. Muziku birate po afinitetima slavljenika, gostiju, a to može biti pop, rok, narodna muzika. Ukoliko volite tamburicu ili trubače oni znaju učiniti atmosferu zaista posebnom. Na punoletstvima se dovodi i di džej koji može biti odličan izbor. Za koju god vrstu muzike da se opredelite naš ambijent će vam to priuštiti i ispuniti svaku želju.

Ovo su verovatno najbitnije stavke kod organizacije rođendana, a sve ove ponude možete pronaći u našem restoranu koji će vašu proslavu učiniti nezaboravnom.

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

We liked the Fontana Hotel. It’s at the top center of the city. We stayed for one night, but we saw all the sightseeing of Novi Sad. The restaurant offers very delicious meals, we’ve tried for dinner. The staff was very kind, we’ve traveled with our dog. Definitely will come back at the same place to see again this beautiful Serbian town!

Gabriel