Restoran Fontana

Najbolje mesto za organizaciju letnje proslave

24.05.2018.
Najbolje mesto za organizaciju letnje proslave

Sigurno ste barem jednom u životu imali potrebu da organizujete proslavu za 20, 30, 50 ili čak 100 ljudi tokom letnjeg perioda. Nebitno da je je to obična žurka, rođendan, matura, proslava diplomskog, krštanja ili svadba za dobro organiuzovanu proslavu treba da se poklopi nekoliko osnovnih stvari.

- Dovoljno mesta za sve goste
- Dobra atmosfera
- Lep ambijent
- Dobra hrana
- Piće u neograničenim količinama
- Odlična usluga

Preko leta potoje razne mesta gde organizovati dobru proslavu. Ukoliko razmišljate o vašem stanu ili kući uvek postoji problem da li će biti dovoljno mesta. Takođe je tu više posla za vas kao domaćina oko brige o gostima, a i oko spremanja stana ili kuće posle same žurke. Odlučite li se za žurku u prirodi ili na plaži tu su nezaobilazni komarci.

Nekako se kao najbolje rešenje pokazalo organizacija proslava u kafićimi i restoranima. Još kada restoran ima lepu letnju baštu kao restoran Fontana u Novom Sadu to je dobitna kombinacija.

U restoranu Fontana možete organizovati sve vrste proslava i uživati sa vašim prijateljima u predivnoj letnjoj bašti u samom srcu Novog Sada.

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

U Novom Sadu mi je omiljeni restoran Fontana, u centru grada koji je potpuno savršen, sa savršenim ambijentom, a pruža i apartmane za višednevne boravke. Često se dešava da svoje goste, nakog snimanja emisije „Neka pesma kaže“, vodim u ovaj restoran. Preporučujem Fontana šniclu, pohovanu piletinu sa susamon i jabuke u šlafroku

Nataša Ilić