Restoran Fontana

Nedostaje nam zabava bez povoda, poklona i obaveza!

24.07.2019.
Nedostaje nam zabava bez povoda, poklona i obaveza!

Kada ste poslednji put okupili prijatelje bez povoda? Bez potrebe da proslavite važan datum, razmišljate o poklonima, dekoraciji, meniju, rasporedu sedenja, pozivnicama, broju gostiju i posluženom piću? Sigurno vam fale oni dani kada ste imali više vremena i bili u prilici da se sa prijateljima nađete u opuštenoj varijanti i večernje druženje pretvorite u spontanu proslavu kojoj nije potreban razlog. Ako ga i ima, jedini je vaše prijateljstvo. Osim rođendana, venčanja, krštenja, matura i sličnih proslava koje su vezane za datume, ne ostaje nam baš mnogo povoda zbog kojih smo naučili da slavimo. Kada je o okupljanjima reč, uglavnom smo skloni da to budu kućne varijante, šetnje ili sedenje u kafićima. Ipak, novine u gastronomskim ponudama, moderna shvatanja ugostiteljskih objekata, pa i trendovi u ugostiteljstvu, učinili su restorane mestima na koja dolazimo iz hedonističkih razloga. Kafe bar u našem restoranu kapaciteta za 30 gostiju idealan je za susret s prijateljima, a tu je i letnja bašta restorana „Fontana.“  Naš tim upotpuniće vam zabavu ovim važnim činiocima:

KETERING

Hladne letnje salate, mali zalogaji pohovanog mesa, sveže suhomesnate reckalice, sirevi, voće i povrće, u redovnoj su ponudi našeg keteringa koji možemo poslužiti na vašem okupljanju. Slani i slatki zalogaji odlično idu uz aperitiv, lagano vino ili bilo koje bezalkoholno piće.

AKUSTIČNA SVIRKA

Ako se odlučite da vreme provedete u letnjoj bašti inspirisanoj morem i životom na vodi, bilo kog dana u nedelji, dočekaće vas prijatni zvuci akustične gitare i finih melodija. Muzika automatski podiže raspoloženje, pa očekujte da i atmosfera među vama i vašim prijateljima bude još lepša i prijatnija.

VELIKI IZBOR DESERTA

Zato što ga svi najviše volimo, desert dolazi na kraju! Odnedavno u ponudi našeg restorana možete pronaći veliki broj popularnih poslastica!  

restoran fontana novi sadAko se ipak pripremate za neki od važnih datuma, podsetićemo da kod nas možete proslaviti venčanje, rođendan, krštenje, maturu ili bilo koji drugi važan datum. Sala za venčanja može primiti do 170 zvanica, klimatizovana je, a mladenci mogu sami izabrati jelovnik, uprkos meniju  koji je u četiri varijante kreiralo osoblje naše kuhinje, a tu su i razne druge pogonosti kao što je smeštaj za mladence i parking za goste. Kada se radi o bilo kom drugom tipu proslave, ugostićemo vas u sali koja prima 100 ili 170 gostiju, a slavlje možete organizovati i u letnjoj bašti koja broji do 120 zvanica. Posluženje našeg restorana koje se bazira na domaćoj i stranoj kuhinji i u ovom slučaju prilagodljivo je vašim željama!

Posebno pogodan za proslave dečijih rođendana i punoletstava je naš „Klub“ diskoteka, koji će mlađima biti mesto nezaboravne zabave!

Za sva pitanja u vezi organizacije, termina ili posebnih želja za vaše slavlje, uvek nas možete kontaktirati pozivom na 0216621779, mjelom na [email protected] ili porukom na Facebook-u ili Instagram-u. Tu smo da dodatno ulepšamo ono što je već lepo!

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

We liked the Fontana Hotel. It’s at the top center of the city. We stayed for one night, but we saw all the sightseeing of Novi Sad. The restaurant offers very delicious meals, we’ve tried for dinner. The staff was very kind, we’ve traveled with our dog. Definitely will come back at the same place to see again this beautiful Serbian town!

Gabriel