Restoran Fontana

Proslava punoletstva - O čemu sve treba da razmišljate

28.11.2019.
Proslava punoletstva - O čemu sve treba da razmišljate

Proslava punoletstva u današnje vreme postala je prava gala proslava koja zahteva ozbiljno planiranje, baš poput prave male svadbe. Cela organizacija ovog slavlja podignuta je na viši nivo, jer se od njega očekuje da ispuni zaista visoke standarde. Skromna punoletstva više nisu opcija, već su ekskluzivne i glamurozne proslave ono što se očekuje.

I kod ove manifestacije, baš kao i kod svake druge, postoji zaista veoma veliki broj faktora o kojima trebate da razmišljate. Mi smo tu da vam izađemo u susret i obećamo savršeni ambijent, profesionalno osoblje i prijatnu atmosferu. Takođe, na nama je i da vam pomognemo oko planiranja ostalih sitnica i krupnih stvari koje će učiniti da vaša proslava bude ništa manja od savršene. Evo na šta sve trebate da obratite pažnju kada organizujete 18. rođendan:

  • Prostor za proslavu po meri

Prostor u kom organizujete proslavu punoletstva treba da bude otmen, perfektno uređen i da pruža udobnost i osećaj prijatnosti za sve goste. Mesto gde će sve zvanice moći da se prepuste opuštenoj atmosferi, uživanju i dobrom provodu. U zavisnosti koliku proslavu planirate, možemo da vam obezbedimo nekoliko vrsta prostora različitih kapaciteta. Pre svega, tu su naše svečane sale, od kojih jedna može primiti 60, a druga 170 gostiju. A ono što posebno preporučujemo za ovakav tip proslave jesu klub Fontana kapaciteta 100 gostiju, kao i letnja bašta koja može da primi 120 ljudi za proslave u toplijim mesecima. 

 

  • Hrana po svačijem ukusu

Svi znamo da dobra proslava obavezno podrazumeva i izuzetno ukusnu hranu. U našoj organizaciji, ni o tome ne morate da brinete, jer smo tu da vam pripremimo najukusnije gastronomske specijalitete. Koristimo pažljivo odabrane sastojke izvrsnog kvaliteta, od kojih se pripremaju tradicionalna jela koja će zadovoljiti baš svačiji ukus. U zavisnosti od toga kakav tip proslave planirate, jela se mogu poslužiti gostima za stolom ili mogu biti servirana u vidu švedskog stola.

  • Maštovita dekoracija

Naravno, proslave punoletstva podrazumevaju i da će sala za proslave biti adekvatno dekorisana. Opcije su razne, pa tako slavljenici mogu imati zahteve da sala bude ispunjena dekorativnim balonima, šarolikim ukrasima ili čar posebnom rasvetom. U svakom trenutku mi smo tu da vam pomognemo oko planiranja i realizacije, da bi svaki detalj na vašem slavlju bio upravo ono što vi želite.

  • Dobra muzika

Jedan od ključnih elemenata svake proslave je pravilan odabir benda i muzike koja će se uveseljavati goste. Pre svega, veoma je važno da muzički pravac prati želje slavljenika i njihovog društva, a već to će biti dovoljno da atmosfera bude na zavidnom nivou. U zavisnosti od afiniteta, muzičari mogu forsirati narodnu, pop ili rok muziku, što se dodatno može začiniti i nastupom tamburaša ili trubača. Ukoliko slavljenik prati modernije trendove, dobar di džej takođe može biti izvrstan izbor. 

Ovo predstavlja samo delić sastojaka koji čine jednačinu savršeno proslavljenog punoletstva. Za to, ali i sve ostale želje i željice, mi smo tu da vam pružimo baš ono što vam treba i osiguramo jednan dan koji će zauvek ostati u vašim sećanjima. 

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

Vrhunski restoran, odlična bašta čiste sobe, ljubazno osoblje, vrhunska hrana.

Željko