Restoran Fontana

Proslavite važan datum lako i bez brige

29.08.2019.
Proslavite važan datum lako i bez brige

Činjenicu da leti imamo više elana i volje da slavimo niko ne može osporiti! Kada su događaji i važni datumi još daleko, ne razmišljamo puno o samoj organizaciji. Kada se vreme približi, sve intenzivnije razmišljamo o samoj pripremi za događaj a odmah potom shvatamo i da nećemo moći sve sami... Sa ovakvim mislima uglavnom se susreću roditelji male dece, ali i mlađe generacije koje usled užurbanog načina života često ne stižu da upriliče proslavu kakvu žele. Tada, put vas može navesti u naš restoran, u staro jezgro grada i blizinu istorijskih znamenitosti, pešačke zone i centralnog gradskog trga. U naš restoran! Bašta puna zelenila sa fontanom, svečana sala kapaciteta do 170 zvanica ili klub za proslave manjeg tipa mogu biti mesta za:

DEČIJI ROĐENDAN

Sa posebnom pažnjom za najsitnije detalje koji su vam bitni, učinićemo sve da rođendan vašeg mališana bude vrhunska zabava za pamćenje! Naše osoblje pobrinuće se da uvaži i ispuni sve vaše želje vezane za jelovnik, samu organizaciju proslave, dekoraciju i učini da se ni u jednom trenutku ne zapitate: ima li dovoljno hrane i pića, da li su svi gosti zadovoljni?
Rođendani za mališane u našem restoranu uglavnom se organizuju u klubu ili sali za proslave, a odabir je na vama!

PROSLAVE SVIH VRSTA

Onda kada proslave u udobnosti naših domova nisu opcija, dobrodošli ste u bilo koju salu našeg restorana! Veridbe, krštenja, godišnjice, ispraćaji.... svi trenuci koji ne bi bili to što jesu bez prisustva najdražih ljudi, mogu se odigrati kod nas. Tu smo da pored redovnih usluga izađemo u susret i pomognemo vam da sprovedete u delo iznenađenje koje ste dugo pripremali. Možda baš neko od vas ovde obeleži početak braka, lepog  prijateljstva, proslavi dolazak novog člana porodice na svet ili doživi nešto što će kasnije biti prelepa uspomena...VENČANJA

Ima li čega lepšeg od letnjeg venčanja? A ako je na otvorenom, lagano postaje prava bajka! Osim luksuznog prostora, na raspolaganju vam je i naša pomoć oko organizacije slavlja. Naša mala sala može primiti 60 gostiju, velika 170, dok u klubu možete organizovati manje venčanje za 100 zvanica. U letnjoj bašti moguće je organizovati svadbenu proslavu za 120 gostiju, dok je kafe bar rezervisan za manji broj zvanica. Vaše je samo da imate datum i nekoga sa kim je ljubav obostrana!


Meni restorana Fontana koncipiran je na tradicionalnim specijalitetima kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe, povrća kao i ukusnih poslastica. Kontaktirajte nas i neka slavlje počne! 


Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

We liked the Fontana Hotel. It’s at the top center of the city. We stayed for one night, but we saw all the sightseeing of Novi Sad. The restaurant offers very delicious meals, we’ve tried for dinner. The staff was very kind, we’ve traveled with our dog. Definitely will come back at the same place to see again this beautiful Serbian town!

Gabriel