Restoran Fontana

Venčanje na otvorenom – romantično i autentično

26.02.2020.
Venčanje na otvorenom – romantično i autentično

Bliži nam se proleće, a to je verovatno najlepše doba godine da održite venčanje na otvorenom. Posle proslava u salama, svi su se uželeli prirode i vazduha. Ovim načinom organizovanja venčanja sigurno ćete oraspoložiti vaše goste i pružiti im uživanje na svežem vazduhu. Godinama maštate o venčanju na otvorenom, ali znate koliko ono iziskuje problema oko organizacije. Ukoliko imate dilemu gde da napravite takvo venčanje, niste sigurni kako bi sve to trebalo da izgleda, onda ste na pravom mestu. Mi vam nudimo savršeno rešenje za vaše probleme. Ovakvu svadbu možete pamtiti po nezaboravnoj atmosferi, prirodi, romantici, ali i po kiši, blatu. Zato je neophodno organizovati sve do detalja.

Restoran „Fontana“ koji se nalazi u srcu Novog Sada pružiće vam venčanje iz bajke. Posedujemo letnju baštu od 120 mesta koja je idealna za ovakve proslave. Naša letnja bašta je idealna za intimna i romantična venčanja. Ljudi će biti mnogo opušteniji, prijatnije će se osećati napolju, nego u sali i izbeći ćete uštogljenost.

Pružamo kompletne usluge oko organizacije venčanja, na vama je da odaberete, jer su želje mladenaca uvek na prvom mestu. Ne morate da se brinete oko hrane jer je izbor šarenolik. Uživaćete u domaćoj tradicionalnoj kuhinji, ali i svetskoj gastronomskoj ponudi. Veliki izbor pića će vas sigurno oduševiti, a konzumacija je neograničena. Pored hrane bitna je i muzika, a u našoj bašti ima mesta za podijum. Mladenci, birajte muziku po vašem izboru, a ona će zajedno sa našim ambijentom napraviti pravu romantičnu atmosferu.

Venčanje na otvorenom je samo po sebi predivno, ali ukoliko želite da date svoj pečat dekoracijom, tu smo da vam i to ispunimo. Da li će to biti prirodno cveće, veštačko, baloni ili neka posebna dekoracija to je na vama. Ali vam svakako preporučujemo da unesete neki detalj po kome će pamtiti vaše venčanje. Fotografije će biti kao iz bajke jer će biti prirodno osvetljenje pa nećete morati da tražite posebne lokacije za fotografisanje.

Jedan od najvećih problema koji srećemo kada su venčanja na otvorenom jesu vremenske neprilike. i za to ne trebate da brinete. Naša letnja bašta ima natkriveni deo, ali i sam kompleks se sastoji od više sala koje mogu da vam pomognu. Opremljene su rashladnim uređajima, grejanjem te se ne morate brinuti za svoje goste. Ovo je jedna veoma bitna stavka o kojoj treba da povedete računa jer su vremenske neprilike nešto na šta ne možemo da utičemo.

Najbitnije je da jedan od najbitnijih dana u životu provedete veselo sa vašim gostima i da im pružite kompletan ugođaj. U našem kompleksu se nalazi i hotel pa vaši gosti mogu da se opuste do kasno sa vama. Obezbeđen je i parking za goste koji ima 60 mesta, a posedujemo i podzemni parking.

Svaka od proslava organizovana na ovaj način je više nego posebna. Ma koliko svadbi bilo na jednom istom mestu, svaka je priča za sebe. Ukoliko se odlučite za ovako nešto bićete zaista autentični, a proslava će biti nezaboravna i za vas i za goste.

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

We liked the Fontana Hotel. It’s at the top center of the city. We stayed for one night, but we saw all the sightseeing of Novi Sad. The restaurant offers very delicious meals, we’ve tried for dinner. The staff was very kind, we’ve traveled with our dog. Definitely will come back at the same place to see again this beautiful Serbian town!

Gabriel