Restoran Fontana

Organizacija svadbe i venčanja - restoran Fontana Novi Sad

Organizacija svadbe i venčanja - restoran Fontana Novi Sad

Ponuda na koju smo posebno ponosni svakako je organizacija svadbe, jednog od najbitnijih dana u Vašem životu. Naš tim, koji već godinama radi zajedno i ima veliki broj uspešno organizovanih proslava svih vrsta, kako privatne a tako i poslovne prirode, maksimalno će se potruditi da i Vaša proslava, protekne u najboljem redu.

Restorana Fontana će, prema Vašim željama i potrebama, napraviti odgovarajući aranžman, bez obzira da li Vam je potreban samo prostor za svadbu ili kompletna usluga do najsitnijih detalja. Biće nam zadovoljstvo da ugostimo i Vas!

Obeležite Vaše posebne datume u luksuznim salama restorana Fontana, u centru Novog Sada.
Kompletna ponuda Restorana Fontana (restoran, smeštaj, kapaciteti, profesionalno osoblje) daje nam mogućnost da kontrolišemo i najsitnije detalje kako bi vaša proslava protekla u najboljem redu. Tradicija od 1987. godine i veliki broj dogadjaja koje smo uspešno organizovali, garantuju da će i vaš proći u najboljem redu. Saznajte više o našoj sali za svadbu i pogledajte slike.

Upravo su kapaciteti našeg restorana ono što nas izdvaja jer imate sve na jednom mestu. Ne morate da tražite smeštaj ako ostajete nakon proslave ili mesto gde ćete parkirati kola. Fontana Vam nudi privatan parking koji se nalazi ispod našeg hotela.

Pitanja i odgovori u vezi naše sale za venčanja
 

Kapacitet sale
Do 170 zvanica.

Propisan razmak izmedju stolova, obezbedjen pristojan podijum za igranje. Prilikom postavljanja stolova i stolica, obraćamo posebnu pažnju da svi gosti imaju dovoljno prostora kako za sedenje, tako i za slobodno kretanje po sali, što uključuje i pristojan podijum i prostor za igru.

Raspored
Nakon što sastavite raspored po stolovima i koliko gostiju želite za stolom, napravićemo raspored koji Vam najviše odgovara.

Klimatizacija / ventilacija
U sali.

Vreme trajanja proslave
Početak slavlja po Vašoj želji, trajanje do 1h ujutro.

Jelovnik
Što se ponude hrane tiče, ponuda restorana je izuzetno velika. Jelovnik se dogovara sa mladencima po želji.

Istakli smo 4 ponude menija, medjutim po Vašim željama možemo napraviti nešto potpuno unikatno. Naravno, ukoliko neko od gostiju ima poseban jelovnik, vegeterijanski ili veganski, naši kuvari će se i za to pobrinuti.

Broj konobara / osoblja
U zavisnosti od broja gostiju. Na dvadeset osoba ide jedan konobar. Način služenja, da li je pojedinačno ili je na ovalima. U dogovoru sa Vama.

Pozicija objekta
Hotel Fontana se nalazi u samom centru Novog Sada u pešačkoj zoni i veoma je pristupačan gostima koji dolaze kolima.

Parking
Obezbeđen parking prostor za goste u blizini restorana i u restoranu. Parking je udaljen 50 metara od restorana, kod Matice Srpske i može da primi oko 50, 60 vozila. Naš podzemni parking može da primi 16 vozila.

Smeštaj
Po kvalitetu i raznovrsnosti ponude koju pruža Fontana, izvršena je kategorizacija i po svim elementima i uslovima koji su potrebni, restoran sa prenoćištem je dobio visoku ocenu kvaliteta na sajmovima i od strane gostiju, pa je preimenovan u Hotel Fontana.

FREE ZA MLADENCE
Za mladence i njihovu prvu bračnu noć, hotel Fontana obezbeđuje apartman. 

Prostor / sala
Sala je renovirana i prilagođena svim vrstama proslava, kako za veći tako i za manji broj gostiju. Sadrži svetlosne efekte. Ima svoj muški i ženski toalet.

Koliko košta?
Preuzmite ponudu za svadbe za 2018. godinu

Blog

Avantura zvana “organizovanje venčanja”

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli...

Rekli su o nama:

Vrhunski restoran, odlična bašta čiste sobe, ljubazno osoblje, vrhunska hrana.

Željko